Puhoskylän Lähikauppa – päivittäistavarakauppa, kirpputori, kahvila ja paljon muuta

Puhoskylän Lähikaupan tiimi haluaa palvelun olevan henkilökohtaista ja juuri sinulle räätälöityä. Olemme ensisijaisesti päivittäistavarakauppa, mutta löydät meiltä myös kattavat oheispalvelut, jotta asiointisi kanssamme olisi mahdollisimman hyödyllistä sinulle. Tarjoamme kyläläisille, mökkiläisille ja uusille tuttavuuksille päivittäistavaratuotteiden lisäksi muun muassa Veikkauksen ja Postin palveluita. Löydät meiltä myös kirpputorin tuotteita sekä kahvilan.

Yhteystiedot
arvontanumeroita ja numerolappuja

Veikkauksen palvelut

Myymälässämme sijaitsee myös Veikkauksen piste, jonka kymmenistä peleistä löydät varmasti omat suosikkisi. Olipa tapanasi innostua Ässä-arvan raaputtamisesta tai kuponkipeleistä, kuten Lotosta, Kenosta, Pitkävedosta tai suosikkijalkapallojoukkueesi ruksimisesta Vakion kupongille, kaikki pelit löytyvät Veikkauksen pisteestämme.

ruskeita pakettilaatikoita tarkistetaan

Postin myyntipiste

Lähikauppamme postipisteellä onnistuvat kaikkien postilähetysten noutaminen ja lähettäminen. Meidän oma, osaava ja kokenut henkilökuntamme palvelee sinua paikan päällä. Ostat meiltä kätevästi myös postimerkit sekä postitus- tai pakkaustarvikkeet tarpeisiisi.

sekatavaraa kirpputorilla

Itsepalvelukirpputori

Meille voit nykyään tuoda myös vaatteita, kenkiä, lastenvaatteita, kirjoja ja astioita myytäväksi. Haluamme itse edistää hyödyllistä kierrätystä, ja myymälästämme löytyy pöytäpaikkoja, joita voit vuokrata itsepalvelukirpputorin tuotteille. Ole yhteydessä sähköpostitse tai tule paikan päälle, niin sovitaan sinulle pöytäpaikka ja käydään läpi myytävät tuotteesi.

DB Schenkerin noutopistejakelu

Kun valitset verkkokaupan ostoksillesi DB Schenkerin noutopistejakelun, pääset valikoimaan meidän myymälämme noutopisteeksi. Saat siis kätevästi ostoksesi noukittua esimerkiksi ruokaostosten yhteydessä ja muistathan, että myös palautukset hoituvat yhtä vaivattomasti. 

kahvin valmistusta kahvikoneella

Kahvio

Oletko aamukahvia vailla, vai löytyikö muuten vain sopiva hetki kahvitteluun? Meillä on aina pannu kuumana ja munkkeja tai muuta hyvää tarjolla. Nauti kahvihetkestä ostostesi lomassa, tai tule varta vasten kahville ja kuulumisia vaihtamaan.

lääkepakkauksia apteekinhyllyllä

Apteekin palvelupiste

Tarvitsetko täytettä lääkekaappiisi? Tule ja kysy apua kyläkaupastamme.

auton tankkaamista

Polttoaineet

Meiltä saat ostettua kätevästi myös polttoaineet käyttöösi. Autoon, veneeseen, pihakoneisiin – kysy meiltä!

Ota yhteyttä

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.